Veelgestelde vragen

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijden varieren van 4 - 7 werkdagen. Update: De meeste pakketjes komen weer wat sneller aan in Nederland! Normaal gesproken heb je binnen 5 werkdagen je pakketje binnen.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?
Mocht de levertijd van 4 - 7 werkdagen verstreken zijn en heb je nog steeds niks ontvangen, stuur dan even een mailtje naar klantenservice@trendiago.nl. We zullen dan voor je uitzoeken wat er aan de hand is met je pakketje.

Ik wil mijn bestelling ruilen/retourneren, hoe doe ik dit?
Om een retour te sturen neem je gewoon contact op met onze klantenservice via retouren@trendiago.nl. Zet daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en de reden van retourneren. Wij zullen je dan het retouradres verstrekken en de retour bevestigen. Nadat dat is gebeurd, kan je het product naar ons sturen via een koerier naar keuze.

Wat zijn de kosten van retouren?
Retourneren bij ons is helaas voor eigen rekening. De kosten zullen dan ook afhangen van de koerier. Raadpleeg de website van de desbetreffende koerier waarmee jij wilt verzenden voor meer informatie over de prijzen.

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van mijn product(en)?
Er is altijd een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het artikel ontvangen heeft. Er zitten echter voorwaarden aan het retourneren:

● U kunt het artikel alleen retourneren als:
● De retourtermijn nog niet verstreken is
● Het product in de originele verpakking zit en alle labels er nog aan zitten
● Het product nog niet gebruikt is Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

We accepteren betalingen via verschillende betaalmethodes, zoals:
iDeal, Bancontact, Creditcard, Apple Pay, Google Pay & Amex. Als je niet zeker weet of je betaalmethode is geaccepteerd, volg dan de stappen op de betalingspagina om alle mogelijke opties te bekijken. Alle transacties lopen via beveiligde en betrouwbare betalingssystemen en zijn dus veilig.

Wat als ik geen bevestigingsmail van mijn bestelling heb ontvangen?
Dat is niet de bedoeling. Stuur een mailtje met je volledige naam en e-mail naar klantenservice@trendiago.nl. We helpen je snel verder.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Wil je jouw bestelling annuleren om welke reden dan ook? Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar klantenservice@trendiago.nl. Vermeld daarin je naam, bestelnummer (bijv. #0000) die je in de bevestigingsmail hebt gehad en graag ook de reden waarom je de bestelling zou willen annuleren.